October 24, 2017, 07:27:08 AM

collapse

Google Search

* Shoutbox

Refresh History
  • Dilarang jual beli di bagian Shoutbox, gunakan Pasar RC.
  • marionaurora: komunitas boat di jogja ada ga yaa ?
    July 14, 2017, 09:15:26 AM
  • arifp056: komunitas rc drift di kudus apa ya? ada yang tau gag?
    July 10, 2017, 08:53:24 PM
  • RAGA: ada yang bisa review www.gintinghobbies. com
    April 26, 2017, 12:02:19 PM
  • CeCeNeT: hallo.... ada yang tau event race kapan dan dimana sekitar jakarta?
    April 20, 2017, 03:42:20 PM
  • azman: uda di jualain semua kitnya... jadi ga pernah mampir lagi
    April 18, 2017, 11:38:23 AM
  • anaconda: sdh tutup kah web ini
    March 30, 2017, 11:56:57 AM
  • anaconda: pada loit kli yach racer ind nie
    March 30, 2017, 11:55:50 AM
  • mg racer: pagiiiii, dah lama ga main kesini
    March 30, 2017, 07:13:43 AM
  • Saddam: Kopdarnya tiap hari apa min?
    February 10, 2017, 07:15:09 AM
  • hendra.bluesky: siang semuanya, mau cari discharger yang bagus untuk batre aa dmna yah, mohon bantuannya ,  trims
    October 28, 2016, 01:38:29 PM
  • wishnew7: Selamat malam
    October 25, 2016, 06:28:59 PM
  • zadark: Pagi All, mini RC kalau diganti koker inti feritnya supaya jarak jangkauannya lebih jauh gimana ya?
    August 15, 2016, 08:06:48 AM
  • The Big M: Pagiii...wah dah lama gak soan kemari
    August 12, 2016, 08:33:14 AM
  • mbohben: om toko rc di malang dimana ya yg recomended?
    July 23, 2016, 12:47:18 PM
  • dhetz: yang main shortcourse 1/10 EP daerah bsd dan sekitarnya absen dunk..biar bisa joinan bareng
    June 27, 2016, 01:42:42 PM
  • antpur: ada yang pernah pake ESC sanwa 308RZ atau yang ngerti setting ??
    June 18, 2016, 08:26:04 AM
  • lowenheart: agan2 yang ada di bandung.. perkenalkan ane dari bandung.. kita dulu komunitas di bandung maen heli (Persatuan Aeromodelling Bandung), sekarang kita kembali gabung buat bikin frame FPV Drone Racing.. sebenernya ini buatan kita asal bandung, dan udah pernah dipake balap di singapore dan juara jg... nama frame nya HiberNagen (hiber = terbang   nagen = diem) hehehehe... kalo yang mau coba main kita setiap hari kamis di Lapangan Udara Sulaiman Bandung. kita juga punya Drone OJEK yang dimana bisa di pinjemin plus dipinjemin google nya pake Fatshark. kita disini sebenernya bukan cari duit, tapi cari komunitas nya... web kita Hibernagen Official Website terus ada beberapa video oleh team pilot kita  https://www.youtube.com/watch?v=njo4chk0erw https://www.youtube.com/watch?v=4O8qolPOyjc https://www.youtube.com/watch?v=sCsdU9fs7Fk   ini frame asli buatan Indonesia... so kalo yang mau gabung sama kita bisa hub Nicky 08112035522
    April 24, 2016, 01:06:31 AM
  • azfani: harga brapa gan
    April 13, 2016, 12:16:02 PM
  • Rama aprilian s: Dsurabaya ada yang masi main rc adventure nda?
    February 16, 2016, 01:44:10 PM
  • irham: Yg punya transponder blh tawarin dong
    February 11, 2016, 10:06:35 PM
  • rednockp: member baru nih, kemarin liat orang main rc mobil, jadi kepengen
    February 11, 2016, 12:15:31 PM
  • B45Y4H: Sore RC'ers, udah lama berhenti main rc, sekarang kembali aktif lagi, pas liat" forum sepi banget ya, pemain lama pada kemana nih?
    February 04, 2016, 03:10:33 PM
  • eleazaar: siang gan bro.. kangen main RC nih. masih ada yang main rc rally ga ya di jakarta?
    January 04, 2016, 09:22:15 AM
  • GeZardous12: Malam GAN....Sebelumnya ane mau cerita dulu nih.....ane mainin quadcopter ane bentuknye small (MODEL WL TOYS V272).lalu ketika mencapai ketinggian max ane lost signal dan ketiup angin  :berdukas :berdukas :berdukas .lalu pertanyaanya ane lagi nyari model tersebut tetapi yg hanya menjual quadcopternya saja(ALIAS BNF)?.lalu jika tidak ada ane mau nanya apakah bisa transmitternya dipakai UTK QP model lain(2,4 GHz),kalau bisa bisa kasih link Olshopnya?....TERIMAKASIH (ini pertama kali ane nulis pertanyaan) (kalo bisa pm ya gan) :ilovekaskuss :ilovekaskuss :ilovekaskuss :ilovekaskuss
    December 26, 2015, 11:16:30 PM
  • oktazul manroe: ada yg jual esc fe 60 amp seken g om low ada bisa sms 082367414492
    December 26, 2015, 03:25:39 PM
  • admin: enggak lah, pemainnya banyak yg baru juga, ramein semuanya dong
    December 24, 2015, 07:51:40 AM
  • azman: drone drone drone..   yg melata udah mulai sepi gara2 yg terbang2
    December 16, 2015, 09:10:25 PM
  • azman: donre
    December 16, 2015, 09:10:04 PM
  • hendy_ahok: mlm...orang baru nih.lam knal..mohon info donk komunitasnya drone di jombang jatim tu ada ta??mgkn fb nya ..trus lokasinya ...thnks...ya mr.
    December 14, 2015, 08:13:24 PM
  • myusufda: malam semua
    December 02, 2015, 08:42:26 PM

* Who's Online

  • Dot Guests: 61
  • Dot hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - dominicm

Pages: [1]
1
Flight RC / 200 MPH+ control line DREADNOUGHT PULSE JET
« on: September 14, 2017, 12:57:32 PM »
Probably the scariest thing I have ever filmed. This is a Dreadnought control line pulse jet flown in competition at the BMFA Power Nationals. I wasn't inclined to get too close to this projectile averaging over 200mph...


2
Flight RC / RC planes and explosive fireballs don't mix !
« on: September 10, 2017, 07:50:36 PM »
The pyrotechnic war is always a big highlight of the Southern Model Show. This year didn't disappoint. Several planes caught fire and crashed. All in name of entertainment and fun for the crowd (and pilots). Here is a great vid of the action. Filmed in UltraHD/4K.


3
Flight RC / Pylon Racing at the UK BMFA Nationals 2017
« on: September 02, 2017, 04:49:32 PM »
The BMFA Power Nationals is the biggest event on the RC UK calendar and practically impossible to get around and cover everything in the 2 days it is on. I spent a couple of hours at the Pylon Competition Line and filmed the action from different angles. 

This is Ollie Witt, on his way to becoming Pylon Champ. In this race I think it gives a clear perspective on exactly how much skill must be required to fly the course tight and at full speed. Filmed in UltraHD / 4K resolution.

! No longer available

4
Flight RC / Avro Vulcan bomber (4 EDFs). Filmed in UltraHD / 4K
« on: August 28, 2017, 03:01:31 PM »
Designed; built and flown by Graham Dorschell this big 4 x 70mm electric ducted fan powered not only looks great but sounds fantastic in the air...especially on fly bys at low power.

! No longer available

5
Ludo and his family travelled all the way from Belgium to fly at the Wings & Wheels Model Spectacular show with this impressive Christen Eagle biplane. More smoke oil than fuel I think on this flight!


6
Mike Burrell flying his superb giant 1:4.5 scale Hawker Hunter at the Wings & Wheels Model Spectacular show. This model is powered by a Jetcat 220Rxi micro gas turbine engine!


7
Another stunning scratch built RC airplane from my recent visit to Middle Wallop for the BMFA Electric Fly-In. A faithful scale reproduction of an iconic British aircraft. Not only does it look super scale but it also has opening / closing cargo doors and automated deployment of its cargo. Fantastic!


8
Never seen one of these before. Apparently a discontinued ASM kit. Converted to electric by its owner and well done because it flies so well. 80 inch wingspan and 20 lbs in weight so it's fairly bit even for a twin.

! No longer available

9
Scale aero-modelling does not get much better than this. Not just superbly built but flown with great style.




10
As if one Moki radial powered model was not enough. How about two? These are Hughes H-1 Racers as seen in the film 'Aviator' with Leonardo Di Caprio.

https://www.youtube.com/watch?v=EX0gGBhJSx0


11
This is ace pilot Martin Pickering flying the CARF Ultra Lightning sport jet like he stole it.

https://www.youtube.com/watch?v=QtRqiAtOO3E


12
Jase Dussia ROCKS the crowd at Weston Park International Model Show with his laws of physics bending aerobatics that threaten to snap the airframe at several times during his routine!

https://www.youtube.com/watch?v=B-5HxRjqo9g



13
Sharing video I filmed at this awesome show in the UK. It attracts the best pilots from UK and Europe who fly some shockingly expensive model planes and jets. Filmed in UltraHD / 4K resolution. Feedback always welcome. Feel free to subscribe to my YouTube channel or join the Facebook group for RC news, reviews and regular free giveaways.

Pages: [1]